top of page
1 DAGS TRANCEWORKSHOP 
Grundteknikker og træning i mental trance

Velegnet for begyndere, let øvede og genopfriskere
Opnåelse af trancetilstanden, sammensmeltning med guiderne, og det unikke samarbejde mellem mediet og guiderne, trancehealing og trancetale.


Workshoppen giver en  indføring i alle teknikker, som er nødvendige at mestre for at skabe en vellykket mental trance. Mental er her i betydningen ”som foregår i SINDET” og er den tranceform, vi bruger hvor en ånd kan enten trancetale eller tranceheale gennem sit medie. At træne trance vil også styrke dig i dine øvrige åndelige evner.

Du vil på dagen lære teori, teknik til hvordan du går ind i trance og hvordan du opbygger tranceenergi, og hvordan du skaber et samarbejde med de guider der gerne vil kommunikere via dig.

Vi vil arbejde med sammensmeltningen med guiderne/ånderne, hvordan din rolle er og hvordan guidens/åndens rolle er. 

Vi arbejder også med hvordan kroppen reagerer under trance, og hvordan sindet skal holdes i harmoni, samt 
- hvordan du som medie lader dine guider healer igennem dig i trance: Trancehealing.
- hvordan du som medie lader dine guider tale igennem dig i trance: Trancetale.
- hvordan trancehealing og trancetale er forskellig fra andre former for healing, clairvoyance, afdøde/guide-kontakt og kanalisering.
- hvordan du er nødt til at gøre op med dit underbevidste behov for at styre og overvåge/kontrollere trancehealingen/trancetalen, samt hvordan du håndterer tvivl.

Workshoppen er velegnet for både dig som er nybegynder i trance og/eller let øvet. Måske har du blot et behov for genopfriske teknikker. Den er også velegnet til dig, som har oplevet at gå i spontan trance eller åndestyret trance, og som ønsker at få teknikker til gå i trance på eget initiativ og opbygge de bedste betingelser for trance.

Jeg er din underviser den dag, og jeg er selv blevet undervist i trance hos Rikke Rasmussen, Thomas Sonne Nielsen samt på Arthur Findley College i England.

Mulighed for DIN VIDERE TRÆNING – VIDEREGÅENDE WORKSHOPS I 2023
Er du blevet helt vild med trancearbejdet efter denne grund workshop, har du mulighed for at fortsætte en videregående workshop i Silkeborg den 4. & 5. FEBRUAR 2023 med Dorte og Thomas Sonne Nielsen.  Deltagelse på disse workshops kræver, at du har grundteknik i trancetilstanden, trancehealingen og trancetale, som du får netop her.

Praktiske oplysninger:

TID

Lørdag  den 25. marts 2023. december 2022 kl. 10.00-16.00

STED

På min adresse

Gubsøvænget 11, 8600 Silkeborg

PRIS

 1.000 kr. inkl. moms.

Tilmeldingen skal ske til mig på tlf. 20273430, eller mail dorte@dorteprang.dk.  www.dorteprang.dk 

MEDBRING

Medbring din egen frokost.  Der er køleskab og service. Medbring din egen pen og notesblok, dit gode humør og dine guider!

SERVERING

Jeg  byder på kaffe, te, postevand, slik, chokolade og & eftermiddagskage.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende din mulige deltagelse i workshoppen, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg glæder meget til at samarbejde med jer og ånderne om at skabe et fælles univers af kærlighed, healing og inspiration.

Hvis du har spørgsmål til workshoppen er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 20273430. eller mail dorte@dorteprang.dk

66491975_3029046760469412_87937369234084
bottom of page