Åndernes tegneworkshop med
Thomas Sonne Nielsen

 

ÅBENT FOR ALLE MED LYST TIL AT TEGNE ENERGIER & ÅNDER

OG FORMIDLE BUDSKABER VIA DE INTUITIVE & ÅNDELIGE EVNER

Workshoppen indeholder disse store temaer & øvelser (også en gå-skitse-tur):

Frie intuitive budskabstegninger med symboler,

Tegne med stærk indflydelse fra ånderne/overgive kontrollen og kompositionen til de åndelige kunstnere,

Tegne portrætter af ånderne – både afdøde og guider:

- her gives grundteknik i at tegne åndelig portræt med opbygning af ansigt for uøvede

- men de øvede i at tegne ansigter slipper for grundteknik og laver en anden øvelse i stedet,

Tegne clairvoyante portrætter med symboler af de levende

Fælles gåtur i den fri natur, hvor du bliver undervist af dine åndelige guider i sansning og tegning for at udvikle din stil i kunsten og dybden i din formidling af budskaber,

Trancetegning med lukkede øjne – gaver fra ånderne,

og andet, som ånderne inspirerer Thomas til på selve workshoppen.

På denne workshop vi vil dyrke tætheden med åndernes kreative inspiration og indflydelse på vores egne intuitive tegneevner. Og alle kan tegne intuitivt og finde glæden og friheden ved at skabe i farver og former og bevægelser mere end at ’tegne rigtigt’ og ’så det ligner’. Her tager vi imod vores sjæls skabertrang og dens frembringelser, som er fulde af liv, budskaber, healing og vejledning. Og når først det intuitive flyder fra din egen sjæl, så kan ånderne bruge netop den åbning i din livsenergi til at udvikle din kreativitet og påvirke dit kunstneriske udtryk, så det højnes og forstærkes. Åndernes budskaber vil på den måde blive lagt ind i den kunst, som I samarbejder om, hvor du overgiver mere og mere til deres kontrol og indflydelse.

PROGRAM:

Vi starter med at skabe frit flow i jeres sjæles intuitive budskabstegninger, hvor vi udforsker symboler og deres budskaber: Farver og former er også levende symboler, som frembringer mening og videregiver visdom.

Dernæst beder vi ånderne at træde ind i vores energi og tegne både med os og gennem os, så de kan videre give deres budskaber og symboler.

Vi vil også tegne med lukkede øjne, så vi slipper kontrollen og kan gå i dagdrømmer-tilstand (trancetilstand) for at give ånderne så meget styring og frihed som muligt til at tegne, hvad de har brug for/ønsker gennem os.

Så vil vi lave portrætter af de afdøde og af guiderne, både naturalistiske og abstrakte/eventyrlige og videregive deres budskaber. Måske er der nye måde og nye stilarter at opdage for dig? I denne sektion deler jeg jer op i to grupper: 1) begyndere og 2) let øvede/øvede, der allerede kan tegne ansigter. Jeg gennemgår grundteknikken med begynderne, mens de let øvede/øvede laver portrætter med budskaber på egen hånd, så alle får mest ud af det.

Lørdag eftermiddag afsluttes med en tegne-studie-skitse-gåtur i det fri rundt i naturen, mens vi tegner skitser ned. Formålet er, at ånderne går med os ud på tur og vil påvirke dig undervejs: De vil få dig til at se forskellige ting og sanse forskellige energier, som du så hurtigt skitsere ned. De vil simpelthen undervise dig i former og energier, som de ønsker, at du skal blive inspireret af og bruge i din intuitive/åndelige kunst fremover. I kan gå frit omkring i naturen rundt omkring Poul og Esters naturskønne grund, hvor du bare skal koncentrere dig om at sanse åndernes inspiration i det fri. Når vi er samlet indenfor igen, udveksler vi vores oplevelser, som vi skal arbejde videre med om søndagen. HAV VENLIGST PRAKTISK TØJ TIL AT GÅ TUR I, SOM PASSER TIL VEJRET.

Regner det helt vildt, så bliver det i stedet en meditativ indre gåtur i vores sind. Men det vil jo være sommer til den tid, så jeg satser kraftigt på, at vi kan få en dejlig gåtur, hvor vi tegner skitser.

Søndagen starter med, at ånderne underviser jer i, hvad de former og energier, I opdagede på gå-skitse-turen om lørdagen kan bruges til: Vi tegner flere forskellige variationer og kompositioner ud fra gårsdagens skitser og skaber nye værker med budskaber.

Vi tegner også et portræt af en afdøde med budskaber og ser, om din nye inspiration fra gåturen med ånderne kan og vil flettes ind i et afdødeportræt.

Vi vil bede ånderne om at give os inspiration til, hvordan man kan lave et CLAIRVOYANT PORTRÆT – altså en portrættegning af en levende person, som også indeholder tegning af personens energier og de symboler og de budskaber, der skal gives til personen, hvis clairvoyante portræt, du tegner. Her kan du i samarbejde med ånderne udvikle din helt egen måde og stil.

Om søndagen trance-tegner vi også igen med lukkede øjne, hvor vi beder ånderne om at tegne forudsigelser på den nærmeste fremtid.

Hver dag er der små meditationer og god tid til at få tricks og støtte af mig og til at udveksle med hinanden. Hvis ånderne vil give jer flere og/eller andre øvelser, når vi mødes til juni, så flettes de også ind i dagenes flow.

Øvede som nybegyndere kan være med – du skal bare have lyst til at tegne løs og åbne og bruge dine åndelige evner.

 

MØDETIDEN

Vi starter hver dag kl. 10.00, og der er kaffe/te på kanden fra kl. 9.40. Formatet virker kun godt for alle parter (jer, os og ånderne), hvis vi kan starte præcis til tiden. Der bliver en kort frokost pause på 30 minutter, så medbring din egen frokost, der er køleskab og service på stedet.

 

Sted

Rustrup Skovvej 4

8853 Them

hos Ester og Poul Østerby

Dato og tid

Lørdag den 11. juni kl. 10.00 til 16.45

Søndag den 12. juni kl. 10.00 til 16.45

Pris og betaling

Den samlede pris er 3.100 kr. inkl. moms og materiale. 

Vi sørger for kaffe/te og vand, samt lidt sødt til ganen. Frokost medbringer du selv.

Du får tilsendt faktura med forfald 1.6 på hele beløbet.

Se yderligere om workshoppen i opslag på facebooksiderne. Dorte Prang eller Spirituel Empowerment.

Har du spørgsmål eller ønsker du tilmelding, så kontakt Thomas på www.tsnielsen.com, eller Dorte på 20273430  eller dorte@dorteprang.dk