top of page

REIKI 3 Mastergrad med Chastina Nees
i Silkeborg den 7-8.9
 

Er du klar til at træde ind i Reiki mestergraden? Så tag med på Reiki 3 kursus med underviser Chastina Nees, der vil guide dig på en transformationel rejse ind i de højere dimensioner af din Reiki healer-praksis.

Hvad du vil lære på dette kursus:

Avancerede Reiki-symboler: Udforsk de dybere lag af Reiki-symbolerne og deres anvendelse i avancerede healingsteknikker, der åbner op for højere niveauer af bevidsthed og transformation.

Mesterlig Healing: Lær at kanalisere og arbejde med den universelle livsenergi på en endnu dybere og mere nuanceret måde, der muliggør kraftfulde healing resultater.

Spirituel Udvikling: Reiki 3 repræsenterer et skift mod en dybere spirituel forståelse og forbindelse. Dyk ned i dine egne spirituelle rødder og forstærk din forbindelse til den guddommelige energi.

Certificering: Efter kurset vil du modtage en Reiki 3 certificering. 

Hvem kan deltage:

Alle, der har gennemført Reiki 1 og Reiki 2 kurser, er velkomne til at deltage i Reiki 3. Dette kursus repræsenterer det højeste niveau af Reiki-uddannelse og vil styrke din forbindelse til energien og fordybe dig i Reiki-mesterens rige.

Har du tidligere taget Reiki 3, men ønsker at få det genopfrisket, eller lære noget nyt, så er du også meget velkommen. 

 

Dette Reiki 3 kursus er en unik mulighed for at forfine dine Reiki-færdigheder og træde ind i rollen som Reiki-mester. Pladserne er begrænsede, så tøv ikke med at tilmelde dig og sikre din plads på denne energifyldte weekend. 

 

 

Pris for kurset:

3.000 kr. som betales med 1.000 kr. ved tilmelding og 2000kr. pr. 15.8.

Tid:

den 7-8. September 2024. Begge dage 10.00 - 16.30

Sted:

Gubsøvænget 11, 8600 Silkeborg

Tilmelding til:
Dorte Prang, tlf. 20273430, eller mail dorte@dorteprang.dk

Vi sørger for kaffe, te, vand, snak og eftermiddagskage. Frokost medbringer du selv.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om kurset eller ønsker at tilmelde dig. Vi ser frem til at møde dig og introducere dig til en verden af ren livsenergi og Reiki.

Underviser:

Chastina Nees Jensen

T: +45 31378323

O M S T U D I O S

Arrangør:
Dorte Prang

56c456c3ed91f.jpg
bottom of page