top of page

NY BOG

Er udkommet 21.8.2023

OM LIVETS FODSPOR

Livets fodspor er en personlig, autentisk og bevægende fortælling, som tager udgangspunkt i smerten ved at miste sin søn, som valgte det jordiske liv fra, og hvordan livet, på et splitsekund, rykkes itu, og alle de ikke placerbare følelser, der efterfølgende melder deres ankomst, men stille og roligt også hvordan lyset igen blev tændt, da sønnens tilstedeværelse, blev mærkbar. 

Bogen beskriver også rejsen fra det almindelige hverdagsliv, der på et tidspunkt bliver åbenbaret af kontakten til det åndelige, og en ny rejse begynder igen at give livet mening.

Bogen giver genkendelighed og hjælp til dig, der har mistet, dig, der har sorg i livet af andre årsager, dig, der er pårørende, kollega eller bekendt. Bogen er også en fortælling om, hvordan rejsen ind i det spirituelle igen gav livet mening efter sønnens død.

Bogen koster 170,00 kr. + evt. forsendelse.

Hvis du ønsker en signeret eksemplar kan du købe den via mig, eller kan du bestille den via forlaget. www.mellemgaard.dk

Du kan bestille, ved at kontakte mig med en sms på telefon nr. 20273430, mail til dorte@dorteprang.dk eller via messenger.

Livets fodspor.jpeg
bottom of page