Den videre trancetræning: 
Mental trance, tale og healing
med trancemedie Thomas Sonne Nielsen

Workshoppen er for dig, som allerede er blevet introduceret til teknikken i trancemedieskab (trancetale og trancehealing) eller er i gang med at udvikle dit trancemedie. Thomas vil gennem teori, teknikker og øvelser sørge for, at du virkelig udvikler dig i trancens særlige tæthed med ånderne. Du vil mærke, at du bliver dygtigere, mere sikker i din udførelse og mere sikker på dig selv og på det unikke samarbejde med ånderne om trance. Den tæthed og sjælelige udveksling, du får opdyrket ved at træne trance, smitter også af på og booster alle dine andre åndelige evner: clairvoyance, afdødekontakt, guidekontakt og intuitiv/spirituel healing. Så selv hvis du ikke ønsker at stå offentligt eller professionelt frem med dit trancemedieskab, vil det virkelig styrke resten af dit medieskab med mere klarhed i informationer og større dybde i energien. Kort sagt, hele dit åndelige liv vil blive styrket af trancetætheden. 

FOKUS: TÆTHED & OVERGIVELSE TIL SAMT VENSKAB MED GUIDERNE
Workshoppen fokuserer på træning af endnu større tæthed med guiderne i den mentale (betyder ”som foregår i sindet”) trance og en større overgivelse af kontrol til guiderne samt et harmonisk men højenergisk flow i trancen fra start til slut. Vi træner både selve opbyggelsen af trancetilstanden og sammensmeltningen/sjælefusionen med guider samt praktisk udførelse af både trancehealing og trancetale. Vi vil også opbygge et tæt kendskab/venskab med de guider, der vil arbejde med os i trance, også uden at vi går i trance: Dette vil styrke din fornemmelse af, hvem du overgiver din kontrol til, og du vil kunne nyde godt af guiderne som åndelige livsledsagere.

TRANCEHEALING
Trancehealing øves siddende på stole kort og intenst, da det allerede ligger i trancehealingens energi: Den overføres hurtigt og virker dybt. Vi vil udforske, hvem er guiderne, der trancehealer igennem dig?

TRANCETALE
Trancetale forklares også teoretisk: Hvad er mediets rolle, og hvad er guidens rolle i frembringelse af trancetalen: Hvad hæmmer og hvad fremmer? Hvordan holdes energien til en længere trancetale? Hvordan håndteres eventuelle skift fra den ene åndelige guides tale til den næste? Hvad er forskellen på clairvoyance, kanalisering og på trance? I træningen af den praktiske trancetale handler det om at cementere dit og dine guiders konkrete samarbejde uden at gå i panik, kontrol eller tvivl. Det handler om at bringe din sjælelige passion sammen med åndernes passion for de mange forskelligartede typer trancetale:
- filosofisk trancetale
- faktuel trancetale
- inspirerende trancetale
- rådgivende trancetale 
- guiderne viderebringer beskeder fra både afdøde og andre guider gennem trancetale
- de afdøde træder selv ind i mediet og trancetaler direkte.
Vi begynder sammen at finde ud af, hvilke aspekter indenfor trancetale du som medie er disponeret for, og hvad dine guider gerne ser udviklet hos dig, fordi de ser dit potentiale.

EKSPERIMENTER 
Vi prøver også den bevægelses-orienterede (kinæstetiske) trance af med ultra-korte udførelser af tranceskrift og/eller trancetegning. Vi vil også sondere dybere og/eller anderledes trancetilstande, så du kan opdage hvor mange trancemuligheder, du indeholder, og hele tiden prøve af, hvad der fungerer bedst for dig.

THOMAS’ GUIDER UNDERVISER JER
Thomas’ guider laver en kort trancetale for jer både lørdag og søndag, så I kan studerer processen og modtage åndernes undervisning til jer om trancearbejdet.

DET FORTSATTE TRANCE-ARBEJDE MED ÅNDERNE
Der bliver mulighed for flere tranceworkshops i 2023, så vi med tiden kan bygge en kernegruppe af trancemedier op.

Sted

Gubsøvænget 11

8600 Silkeborg

Lørdag den 5. november 2022 kl. 10.00-16.45

Søndag den 6. november 2022 kl. 10.00-16.45

Pris og betaling

Pris 3.000 kr. inkl. moms. Tilmeldingen skal ske hos Dorte Prang, som er arrangør af workshoppen: tlf. 20273430 www.dorteprang.dk eller via Thomas’ hjemmeside, hvor du også finder en praktisk tilmeldingsblanket, som Thomas så sender videre til Dorte

BETALING – RATEBETALING

Du kan betale engangsbeløbet på kr. 9.000,- inkl. moms primo september 2022, når Dorte udsender faktura. Du kan også vælge at betale i 3 rater:

Såfremt workshoppen aflyses vil du selvfølgelig få dine indbetalte penge retur.

MEDBRING

Medbring din egen frokost, som kan spises på max. 30 minutter. Der er køleskab og service. Medbring din egen pen og notesblok, dit gode humør og dine guider!

SERVERING

Vi byder på kaffe, te, postevand, slik, chokolade og & eftermiddagskage.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende din mulige deltagelse i workshoppen, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder meget os til at samarbejde med jer og ånderne om at skabe et fælles univers af kærlighed, healing og inspiration

THOMAS SOM TRANCEMEDIE OG UNDERVISER

Har 20 års erfaring som trancemedie. Laver individuelle trancetaler til klienter, som varer en time, hvor mine guider taler til folk om deres liv. Laver offentlige trancetaler, hvor hans guider taler til publikum om livet og også svarer på folks spørgsmål eller vælger nogle ud i blandt publikum for at tale med dem. Guider har bragt folks kære afdøde igennem – både mennesker og dyr – i de offentlige trancetaler. Thomas har også eksperimenteret med at først at tegne en kær afdød persons portræt og derefter lade vedkommende selv trancetale igennem ham. Derudover trancehealer han og har studeret energien i fysisk trancemedieskab. Har igennem 15 år også studeret flere forskellige undervisere i trancemedieskab i England på Arthur Findlay College, hvor han har prøvet at identificere de skabende i faktorer i trance: Hvad virker og hvorfor (ikke)? Thomas er derfor en meget habil underviser i trancemedieskab: kan også se i din aura, hvordan du samarbejder med ånderne, og hvordan dit sind er under trancen, så du kan få en konstruktiv feedback. Thomas tager altid udgangspunkt i dig og i din personlighed og din relation til ånderne, så dit trancemedieskab kan blive dit og unikt og personligt. Du kan læse mere om Thomas og hans trancearbejde på www.tsnielsen.com

66491975_3029046760469412_8793736923408498688_o.jpg