top of page

Spirituel retreat tilbydes af Koh Kood Beach Resort I Thailand- maj 2023

Rejs sammen med os og oplev:

🌴 Ren forkælelse for krop & sjæl 

🌴 Fordybelse i meditationer
🌴 Spirituel læring og øvelser
🌴 Healing

🌴 Thai massage 

🌴 Sanseoplevelser

🌴 Thai cooking - vær ́ med I køkkenet

🌴 Barbecue
🌴 Seafood
🌴 Højt serviceniveau 

🌴 Kajak ture
🌴 Vandfald
🌴 Løbetur i junglen 

🌴 Snorkling

🌴 Udflugter
🌴 Udforsk selv øen
🌴 Fiskerlandsby
🌴 Swimming pool
🌴 Fantastisk restaurant

Dette er blot muligheder - er du nysgerrig så kontakt os for mere information 

En typisk dagsprogram kunne være:

Morgenprogram:

06.30 - 8.00 Meditation, let yoga og eller en løbetur og havbad.

09.00 - 10.00 Morgenmad og præsentation af dagens program

10.00 - ? spirituelle øvelser. Antal timer afhænger af øvrigt dagsprogrammet. Eftermiddagen vil typisk være til oplevelser, afslapning mm. 

 

 

Koh Kood, en tropisk paradisø i Thailand, en helt fantastisk ø beliggende i det østlige Thailand, tæt ved Cambodia. Øen er uspoleret og byder på mange spændede og helt unikke oplevelser. Her er smukke hvide sandstrande, krystalklart vand, tropisk regnskov, vandfald og meget mere. Desuden møder man et meget venligt og imødekommende folkefærd og ikke mindst et autentisk thai køkken.

Vi skal bo på Koh Kood Beach Resort, som ligger smukt ved havet. Her findes de idelle vilkår til vores retreat. Her er stilhed og natur som hurtigt kan få enhver puls ned. Her er skønhed, dufte og lyde som fr hele dit sanseapparat aktiveret.

Vi skal p dette retreat fordybe os, udvikle os og nyde livet. Alt sammen noget der styrker dig som menneske, styrker din intuition, som er en medfødt gave, men som vi ofte glemmer vi besidder. Vi vil gennem meditation, healing og forskellige øvelser, guide dig helt ind i dit inderste. Der hvor du har din visdom og svar på alle spørgsml.

Ud over de tilbud der er med i prisen for dette retreat, vil der være mulighed for at forkæle dig selv med Thai massage, snorkeltur og udflugter på øen. Alt sammen gratis eller til billige priser.

Vil du måske gerne rejse sammen med os, og er interesseret i yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte en af os:

Birgitte Hempel Jacobsen, tlf. 24210234

Susanne Mørkved, tlf. 21498021

Dorte Prang, tlf. 20273430

334154051_921046685697175_2114460455654762656_n.jpg
bottom of page