top of page

ÅBEN KANALISERINGS-WORKSHOP 

med Thomas Sonne Nielsen

BUDSKABER, VEJLEDINGER, INSPIRATIONER

VIA DIN BEVIDSTHEDS ÅNDELIGE PORTAL

Workshoppen er for alle, der har lyst til at lære at kanalisere fra den Universelle bevidsthed og fra de åndelige bevidstheder. I kanalisering har vi fokus på at åbne vores bevidsthed op i frihed og ubegrænsethed til mange forskellige typer åndelige dimensioner og åndelig væsener/bevidstheder. Vi stiller os til rådighed i lysets og kærlighedens tjeneste, så disse andre dimensioner og bevidstheder kan bruge os som kanaler eller portaler for at få videreformidlet deres budskaber, visdom og vejledninger. Vi træner både mundtlige (lange) og skriftlige (kortere) kanaliseringer. Vi inviterer de åndelige bevidstheder til at arbejde med os på en opløftende og oplysende måde.

Bemærk venligst: Workshoppen er FRI og ÅBEN. Vi bestemmer ikke, hvilke åndelige bevidstheder, du skal være kanal for. Det gør du og de åndelige bevidstheder i fællesskab og i kærlighed. Du kan kanaliserer fra Universet, fra ånderne, fra engle, fra mestre, lysvæsener, fra dimensioner og energier. Det eneste krav er, at kanaliseringerne netop SKAL være kærlige, inspirerende og opløftende. Vi fremelsker altså den form for kanalisering, som du er mest tiltrukket til og finder bedst for dig.

INDHOLD

Efter vores fælles velkomst giver Thomas, et kort historisk rids af kanalisering fra tidligere tiders religioner over spiritismen (medieskab) til new age frem til vores tid. Hvad er kanalisering, dens mulige roller, brug og udvikling. Hvad er kanalisering i vores tid nu? For os og for dig? En forståelsesramme, der kan afklare dig i din måde at være kanal/portal for åndelige inspiration på.

TEKNIKKEN TIL AT KANALISERE TIL DIG SELV OG ANDRE

Lær teknikken til at kanalisere til andre og til dig selv, så du kan udvikle dig til at blive åndelig inspirator for både dig selv og andre. Brug din egen sjæl og åndelige bevidsthed som døren, portalen, der åbner for kanaliserings liv og flow. Vi gennemgår teknikken og træner den, så du kan blive fortrolig med at kanalisere og hurtigt begynder at modtage informationer og få erfaring.

AT LYTTE MED SINDET OG SJÆLEN: KLAR-TANKE OG KLAR-VIDEN OG FLOW

Lær forskellen på clairvoyance og kanalisering. I clairvoyance arbejder du med din egen sansning – i kanalisering arbejder du med informationer og energier udsendt fra åndelig bevidsthed uden for dig selv. Vi træner især de clairvoyante evner vi kunne kalde klar-tanke og klar-viden, som er super anvendelige i kanalisering, fordi du lærer at lytte med dit sind/din sjæl for at skabe størst mulige flow.

TO MÅDER AT VÆRE KANAL PÅ

Forstå de to store forskellige måder at kanalisere på: Griber du villedende ud efter bestemte bevidstheder, som du vælger at forbinde dig med. Eller lader du de åndelige bevidstheder vælge dig? Vi prøver begge dele af – hvordan føles de forskellig, og hvad du trives bedst med.

FALDGRUBERNE: SELVBEDRAG OG MISBRUG AF ÅNDELIG AUTORITET

Forstå faldgrube nummer 1 i kanalisering, som er selvbedrag. Kanaliserer du virkelig fra en anden åndelig bevidstheden eller kanaliserer du fra din egen idé om en anden åndelig bevidsthed. Det sidste er kulturelt og vilje-styret fantasi – som også kan være fantastisk. Men kend og mærk forskellen. Forstå faldgrube nummer 2 i kanalisering, som er misbrug af åndelig autoritet. Selv om en kanalisering påberåber sig at komme fra en høj åndelig bevidsthed og autoritet, som fx en ærkeengel, så kan budskabet, der kanaliseres, desværre godt være plat, vagt og klichefyldt. Så hvis budskabet ikke er gennemsyret af det lys og visdom, som passer til den kilde/autoritet, der kanaliseres fra, så der noget galt med det kanaliserende medie. Hvis budskaberne og måden, de videregives på, ikke er af højeste kvalitet, så tyder det på, at det kanaliserende medie ikke er i stand til at være kanal alligevel. Så vi træner at sikre os, at vi er portaler for budskaber af højeste lys, kærlighed og kvalitet.

DINE FORSKELLIGE BEVIDSTHEDSTILSTANDE

Lær at bruge forskellige bevidsthedstilstande i dig selv til brug for kanalisering. Vi afprøver forskellige måder, som måske kan hjælpe dig til endnu bedre at forbinde dig med de åndelige bevidstheder og til at opnå et endnu større flow:

- dagdrømmer-tilstand (via neutral overgivelse/semi-trance)

- hyper-tilstand (via begejstring/ekstase)

- sjælens øje tilstand (at træde seende ind hos de åndelige bevidstheder)

- sjælens hjerte tilstand (at træde følende ind hos de åndelige bevidstheder)

 

 

FORMAT

Alt dette øves i mange små sektioner, hvor jeg giver jer teori og teknik, som I så udfører 2 og 2 eller 3 og 3, og som vi feedbacker på i fællesskab, og så videre til næste øvelse. To intense dage, der hele tiden veksler mellem teori og praktik. Til sidst samler vi op:

Hvilke bevidstheder er du kanal for – og hvordan kan du bedst lide at kanalisere? Har du givet og modtaget nogle fantastiske kanaliseringer?

MØDETIDEN

Hver dag er mødetiden er kl. 9.50, og vi starter kl. 10.00. Og vi slutter kl. 16.15. Der bliver en kort frokost pause på 25 minutter, SÅ MEDBRING DIN EGEN FROKOST. Der er køleskab og service.

DATOER

Lørdag d. 6. april og søndag den 7. april 2024.

Begge dage kl. 10.00 til 16.15 

STED

Workshoppen foregår i Them lige uden for Silkeborg hos

Ester og Poul Østerby

Rustrup Skovvej 4

8653 Them

PRIS OG BETALING OG RABAT

Prisen er: 3.000,- kr. inkl. moms. Indbetaler du INDEN 6. MARTS 2024, SPARER DU 500 KR., og din pris bliver:2.500,- kr. inkl. moms. Du kontakter Dorte, som fremsender faktura til dig.

TILMELDING OG KONTAKT INFO

Tilmeldingen skal ske hos Dorte Prang, som er arrangør af workshoppen: tlf. 20273430 www.dorteprang.dk eller via Thomas’ hjemmeside, hvor du også finder en praktisk tilmeldingsblanket med tekstfelt, som Thomas så sender videre til Dorte: https://www.tsnielsen.com/dk/event/page/260-aben-kanaliserings-workshop-silkeborg Du kan også kontakte Thomas på tlf. 26244682. Du finder os begge på Facebook under vores navne.

 

MERE PRAKTISK INFO

Kom og drik en kop te/kaffe med os fra tidligst kl. 9.40.

Medbring:     Hjemmesko/sokker. HUSK AT MEDBRINGE DIN EGEN FROKOST DER KAN SPISES PÅ 25 MINUTTER. Der er køleskab og service.  Medbring din egen gode skrive pen og notesblok.

Servering:     Te, kaffe, chokolade, salt snack, frugt og eftermiddagskage.

56c456c3ed91f.jpg
bottom of page