top of page


Clairvoyanceuddannelse
 

Drømmer du om et liv som professionel clairvoyant, eller nogle redskaber til større indblik i dit eget liv, så kan denne udddannelse være noget for dig. 

Uddannelsen er et forløb på 6 weekender fordelt over et halvt år, hvor du indgår i en gruppe af andre kursister.

Uddannelsen vil primært have fokus på:

Clairvoyance

Kanalisering

Afdødekontakt

Vi arbejder intens med udvikling af dine medfødte clairvoyante evner, så du efter endt uddannelse er i stand til at arbejde professionel som clairvoyant, og lave clairvoyance både med og uden afdødekontakt.

Vi arbejder med hvordan du skal stille ind for at blive dygtig, og hvad du skal levere  til din kunde og hvordan du gør det med høj kvalitet, men også hvordan du henter information til dit eget liv. Du vil i løbet af uddannelsen finde ud af hvor dit potentiale er, og hvor du bliver stærkest.

Med respekt for dig og den åndelige verden vil vi på hvert modul arbejde med forskellige øvelser der gør dig fortrolig med dine evner, og gør dig til en dygtig clairvoyant.  Vi træner både med og uden hjælpemidler.

Vi slutter hvert modul med en opfølgning på hvad du skal have fokus på til næste modul.

Vi arbejder med hvordan en session bliver rigtig god, og hvordan du som professionel clairvoyant håndterer en klientsituation. 

På forløbet vil I øve på hinanden, men der vil også komme gæsterklienter på nogle af modulerne, hvor du får mulighed for at træne på mennesker du ikke kender, Telefon clairvoyance vil også være en del af uddannelsen.  

Du skal også være indstillet på at have øve klienter derhjemme, mellem modul 2 og 6.

Hele uddannelsen handler om at du bliver dygtig til at lave sessioner, men du vælger selv hvad du efterfølgende vil bruge uddannelsen til.

Uddannelsen foregår i trygge rammer med fokus på udvikling af dine clairvoyante evner til et professionelt niveau,  samt med fokus på etik, moral.

På sidste modul ser vi på hvad du har lært og hvad dine næste skridt er, og hvor du vil hen, og hvordan.

Forløbet vil bestå at teori,  øvelser, samt meditation. Der vil også være lidt læsestof.

​ 

Jeg er din underviser, din guide på hele uddannelsen. Der kan evt. forekomme gæsteunderviser.

Er du interesseret i forløbet, og har du spørgsmål til uddannelsen er du meget velkommen til at kontakte mig, på telefon nummer 20273430. Send evt. en sms og jeg ringer dig op.

Pris for uddannelse: 18.500 kr. som betales med 4.500 kr. ved tilmelding og restbeløbet 14.000 kr. senest pr. 15.4.24

Hvis du ønsker at betale uddannelsen i rater, betaler du 4.500 kr. ved tilmelding og derefter 2.500 kr. månedlig i alt 6 gange, f.g. 1.5.24, og sidste gang 1.10. I alt  kr. 19.500 kr. 

Din tilmelding til forløbet er bindende.

Uddannelsen foregår i Silkeborg. Første modul foregår dog på Samsø og er inkluderet forplejning og overnatning i eget værelse i 2 nætter.  Transport til Samsø sørger du selv for, og der kan arrangeres samkørsel med andre kursister. Denne weekend starter vi fredag med aftensmad og slutter søndag med frokost.

De øvrige weekender medbringer du selv madpakke. Jeg sørger hver gang for kaffe/te vand, samt kage til kaffen.

Øvrige moduler: 

er fra kl. 10.00 til kl. 16.30, bortset fra sidste modul, hvor vi slutter med en middag lørdag aften, som er inkluderet i prisen,  og vi fejrer din uddannelse. Du får efter endt uddannelse et diplom, som bevis for din gennemførelse af uddannelsen.

Datoer:

3-5. maj 2024 ( på Samsø) fredag til søndag

8-9. juni 2024

17-18. august 2024

14.15. september 2024

26-27. oktober 2024

22-23. november 2024 (fredag/lørdag)

Jeg håber du har lyst til at komme med på uddannelsen, og vil glæde mig til at høre fra dig.

Jeg har i mange år arbejdet som spirituel rådgiver og underviser, og har gjort det fuldtids siden 2015.

Min egen vej ind i den spirituelle verden, startede efter en stor livskrise. Ud over min erhvervserfaring fra 37 år i den finansielle sektor, er jeg uddannet Clairvoyant, healer og medie,  mindfulnessinstruktør og hypnoterapeut. Har kurser i mental sundhed.

Jeg modtager fortsat selv undervisning, fordi min sandhed er vi er på en livslang udviklingsrejse. 

lensball-g5c59115d7_640.jpg
bottom of page