Intensiv Tranceworkshop
MENTAL
TRANCE GRUNDTEKNIKKER & TRÆNING

Velegnet for begyndere, let øvede og genopfriskere
Opnåelse af trancetilstanden, kendskab til guiderne, sammensmeltning med guiderne, det unikke samarbejde mellem mediet og guiderne, trancehealing og trancetale.


Underviser: åndeligt medie Thomas Sonne Nielsen

Arrangør: Åndeligt medie Dorte Prang

Workshoppen giver en grundig indføring i alle teknikkerne, som er nødvendige at mestre for at skabe en vellykket mental trance. Mental er her i betydningen ”som foregår i SINDET” og er den tranceform, vi bruger i spiritistisk trance, hvor en ånd kan enten trancetale eller tranceheale gennem sit medie.

EMNERNE DER DÆKKES
Thomas forklarer teori, teknik og udførelse til alle aspekterne af trancen:
- hvordan du som medie går ind i trance og opbygger tranceenergi.
- hvilke guider, der gerne vil samarbejde med dig i trancen, og hvordan du lærer dem at kende.
- hvordan guiderne træder ind i din trancetilstand for at fusionere med dit sind: sammensmeltningen.
- hvordan samarbejdet er mellem dig som medie og dine ånder.
- hvordan trancen forankres og gøres tæt og energifyldt, herunder mediets fokus.
- hvordan kroppen reagerer under trance, og hvordan sindet skal holdes i harmoni.
- hvordan du som medie lader dine guider healer igennem dig i trance: Trancehealing.
- hvordan du som medie lader dine guider tale igennem dig i trance: Trancetale.
- hvordan trancehealing og trancetale er forskellig fra andre former for healing, clairvoyance, afdøde/guide-kontakt og kanalisering.
- hvordan du er nødt til at gøre op med dit underbevidste behov for at styre og overvåge/kontrollere trancehealingen/trancetalen, samt hvordan du håndterer tvivl.

DAGENES FORLØB
Begge dage gennemgås først en sektion teori og teknik, som trænes med det samme rent praktisk 2 og 2 eller 3 og3, hvorefter vi så giver feedback og tager ved lære og integrerer jeres just opnåede erfaring inden vi så går videre til en næste sektion teori, teknik og praktik med feedback osv. Dagene er altså af en 5-6 på hinanden følgende/progressive sektioner, som hele tiden bygger oven på med mere indsigt og erfaring. På den måde kan du mærke din gradvis vækst weekenden igennem. Thomas’ guider laver en kort trancetale for jer både lørdag og søndag, så I kan studerer processen og modtage åndernes guidning til trancearbejdet.

FOR BEGYNDERE, LET ØVEDE, GENOPFRISKERE OG SPONTANE TRANCER
Workshoppen er velegnet for både dig som er nybegynder i trance og let øvet. Eller måske har du et behov for genopfriske teknikker. Den er også velegnet til dig, som har oplevet at gå i spontan trance eller åndestyret trance, og som ønsker at få teknikker til gå i trance på eget initiativ og opbygge de bedste betingelser for trance.

DIN VIDERE TRÆNING – VIDEREGÅENDE WORKSHOPS I 2023
Er du blevet helt vild med trancearbejdet efter denne grund workshop, har du mulighed for at fortsætte en videregående workshop i Silkeborg den 4. & 5. FEBRUAR 2023 med Dorte og Thomas. Målet at lave en workshop for øvede en gang i kvartalet hen over de næste par år med masser af øvelser og eksperimenter for din videre vækst og udfoldelse som trancemedie. Deltagelse på disse workshops kræver, at du har grundteknik i trancetilstanden, trancehealingen og trancetale, som du får netop her.

 

Praktiske oplysninger:

 

Tid: 

Lørdag den 3. december 2022 kl. 10.00-16.45

Søndag den 4. december 2022 kl. 10.00-16.45

Sted: 

På min adresse

Gubsøvænget 11, 8600 Silkeborg

Pris

 3.000 kr. inkl. moms.

Tilmeldingen skal ske hos Dorte Prang, som er arrangør af workshoppen: tlf. 20273430 www.dorteprang.dk eller via Thomas’ hjemmeside, www.tsnielsen.com hvor du også finder en praktisk tilmeldingsblanket, som Thomas så sender videre til Dorte: 

MEDBRING

Medbring din egen frokost, som kan spises på max. 30 minutter. Der er køleskab og service. Medbring din egen pen og notesblok, dit gode humør og dine guider!

SERVERING

Vi byder på kaffe, te, postevand, slik, chokolade og & eftermiddagskage.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende din mulige deltagelse i workshoppen, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder meget os til at samarbejde med jer og ånderne om at skabe et fælles univers af kærlighed, healing og inspiration

Hvis du har spørgsmål til workshoppen er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 20273430. eller mail dorte@dorteprang.dk

THOMAS SOM TRANCEMEDIE OG UNDERVISER

Har 20 års erfaring som trancemedie. Laver individuelle trancetaler til klienter, som varer en time, hvor mine guider taler til folk om deres liv. Laver offentlige trancetaler, hvor hans guider taler til publikum om livet og også svarer på folks spørgsmål eller vælger nogle ud i blandt publikum for at tale med dem. Guider har bragt folks kære afdøde igennem – både mennesker og dyr – i de offentlige trancetaler. Thomas har også eksperimenteret med at først at tegne en kær afdød persons portræt og derefter lade vedkommende selv trancetale igennem ham. Derudover trancehealer han og har studeret energien i fysisk trancemedieskab. Har igennem 15 år også studeret flere forskellige undervisere i trancemedieskab i England på Arthur Findlay College, hvor han har prøvet at identificere de skabende i faktorer i trance: Hvad virker og hvorfor (ikke)? Thomas er derfor en meget habil underviser i trancemedieskab: kan også se i din aura, hvordan du samarbejder med ånderne, og hvordan dit sind er under trancen, så du kan få en konstruktiv feedback. Thomas tager altid udgangspunkt i dig og i din personlighed og din relation til ånderne, så dit trancemedieskab kan blive dit og unikt og personligt. Du kan læse mere om Thomas og hans trancearbejde på www.tsnielsen.com

 

66491975_3029046760469412_87937369234084