top of page

CLAIRVOYANCE

Har du spørgsmål i livet, som du mangler svar på? Som clairvoyant kan jeg hjælpe dig med at svare på disse spørgsmål. Jeg bor i Silkeborg, hvor jeg arbejder fra min klinik. Jeg arbejder også via Messenger, zoom og telefon, så uanset hvor du bor, kan jeg hjælpe dig med indsigt i dit liv.

HVAD ER EN CLAIRVOYANT?
En clairvoyant er en person, der samarbejder med en højere bevidsthed, som vi reelt alle har adgang til. Herfra modtages beskeder i form af ord, billeder og følelser, som kan give svar på nogle spørgsmål i livet. En clairvoyant er derfor en, der kan hjælpe dig i den rigtige retning, når du står ved en skillevej, eller du blot er usikker på din retning og valg du skal tage i livet.

Som en del af den åndelige kontakt kan du under en session også opleve afdøde-kontakt. Jeg arbejder som medie og kan derfor også bringe budskaber fra kære afdøde. Det er dog helt op til dig, om du er interesseret i denne form for nærkontakt med afdøde.

Jeg modtager aldrig budskaber om sygdom, død eller ulykke, og der kommer aldrig budskaber du ikke er klar til at modtage. Jeg stiller heller ikke ind på 3. person. Det der bliver sagt under en session hos mig, er mellem dig og mig, og er der andre der skal indvies i budskaberne vil det alene ske fra dig. Hvis du ønsker sessionen optaget, er du velkommen til at gøre det evt. på din telefon.

HVAD KAN MAN SPØRGE EN CLAIRVOYANT OM?

Overordnet kan du faktisk spørge mig om mange ting i forbindelse med en clairvoyance.​​ Nogle af de mest almindelig spørgsmål er omkring:

  • Kærlighed og parforhold

  • Job og uddannelse

  • Børn​

  • Bolig

  • Økonomi​

Er du selvstændig, kan du spørge mig om alt hvad der vedrører virksomheden.

Du kan dog spørge om lige præcis det, der trykker hos dig. Som clairvoyant kan jeg komme med anbefalinger fra den åndelige verden, der kan give svar på dine spørgsmål. Du har dit frie valg, og vælger selv om du følger de råd/budskaber du får.

PRIS & BOOKING
Prisen for en clairvoyantsession er 1.150 kroner, og varer 1 time.

Du kan også kombinere clairvoyance med healing, så betaler du 1.550 kr. Ønsker du et længere forløb med spirituel vejledning og med flere sessioner, kan jeg give dig en samlet pris. Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig som clairvoyant, kan du kontakte mig ved at ringe til
20 27 34 30,  skrive lige her,  eller booke online.

bottom of page