top of page

BARS BEHANDLING

En barsbehandling giver dig fornyet energi 

Vi holder ofte os selv tilbage fordi vi har en begrænset tankegang, ofte negative tanker om os selv, og mange af de ting vi går og gemmer på,  hober sig op i vores energisystem og skaber dermed blokeringer i kroppen, som forhindrer os i at leve vores fulde potentiale.

Du vil under behandlingen give slip på uhensigtsmæssige begrænsninger, tanker og ubehag, som ikke længere gør noget godt for dig. 

Mange oplever efter behandling at føle sig mere fri, mærker øget energi, større glæde,  en bedre søvn, bedre overblik, og mange giver slip på indeklemt vrede, og nogen oplever smerter der pludselig forsvinder.

En behandling foregår ved du lægger fuldt påklædt på en briks og jeg berører 32 energipunkter på dit hoved, og der sker en aktivering af energien i de forskellige punkter.

Hvert punkt står for et område i dig f. eks. kreativitet, kontrol, relationer, kroppen, glæde, sorg, kommunikation, fred og ro, penge og seksualitet.PRIS & BOOKING
Prisen for en behandling er kr. 950,- , og varer 1 time. Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, kan du kontakte mig ved at ringe til 20 27 34 30 eller skrive lige her,  eller booke online.

bottom of page